Sadržaj ovih web stranica je isključivo informativnog karaktera.  Svi članci su napisani iz osobnih stavova i iskustva te u dobroj namjeri.  Autor i Kiwi j.d.o.o. ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija.Svi tekstovi i članci su samo neobavezne informacije.Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. Kiwigocrazy. com, Kiwi j.d.o.o., ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedloge dane u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta autora. Kiwigocrazy.com ne preuzima odgovornost za ista.O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika. Web stranica Kiwigocrazy.com i njeni autori nisu odgovorni za nerazumijevanje, krivo shvaćanje ili moguću zloupotrebu predstavljenih informacija te nisu odgovorni za bilo kakvu moguću štetu, gubitak, ozljedu ili povredu zdravlja direktno ili indirektno uzrokovanu informacijama koje su ovdje objavljene.
Sve informacije na ovoj stranici isključivo su informativnog karaktera preuzete iz tradicionalne i suvremene literature o upotrebi lijekovitog bilja i ne predstavljaju profesionalne medicinske savjete. Čitatelji ne bi trebali koristiti biljke ili biljne preparate koji se spominju u objavljenim sadržajima bez savjetovanja sa stručnom osobom ili liječnikom, a ukoliko to čine, čine to na svoju vlastitu odgovornost.Autor i suradnici ne odgovaraju za korištenje bilo kojeg proizvoda ili usluge spomenute na ovoj stranici. Savjeti vezani uz prehranu predloženi na ovoj stranici su isključivo osobni stavovi i odabiri te ne moraju odgovarati svakome, nisu stručni i ne odgovaramo za njihovo eventualno štetno djelovanje. Prije isprobavanja posavjetujte se sa stručnom osobom. 

 

Sav pisani sadržaj i slike pod zaštitom su autorskih prava. Neovlašteno kopiranje,reproduciranje i ponovno dijeljenje je strogo zabranjeno bez izričitog dopuštenja autora.Zabranjeno je prodavanje,reproduciranje, te mijenjanje ove stranice i njenog sadržaja. Za dopuštenje korištenja sadržaja molimo obratite nam se putem kontaktnog obrasca.