O Kiwi go crazy

Jednog sunčanog dana, sjedila sam ispod Kiwi-a i razmišljala o imenu za sve ono što radim. Tad je kiwi pao na stol, pa drugi na moju glavu i eto; Kiwi go crazy!  sve ostalo je povijest.

Kiwi go crazy predstavlja zdrav i harmoničan život, sa naglaskom na uvođenje prirodnih preparata u svakodnevnicu.

Sve je započelo izradom prirodne kozmetike. Već od djetinjstva smo bombardirani nepotrebnim kemijskim otrovima, kako u hrani, tako i kozmetici, a i ostalim predmetima kojima se koristimo. Ovo mi je tek postalo jasno kad sam postala majka. Odjednom sam počela proučavati sastav svega što kupujem i bila sam zgrožena. Kako posjedujem ogromno znanje iz kemije i medicine, znala sam kolika se štete nanosi našem organizmu kroz ovakve proizvode. Istovremeno  sam svjesna činjenice da priroda ima lijek za sve, sve kemijske sintetizirane tvari napravljene su na temelju predložaka iz prirode.  Upravo to je i nit vodilja Kiwi-a, vratiti se prirodi i iskoristiti ono što nam je dano od prirode, sa minimalnim utjecajem u procesu proizvodnje. Koža kao najveći organ našeg tijela, štiti od vanjskih nepovoljnih utjecaja, mnogi za život važni procesi odvijaju se upravo u ovom organu. Koža je veoma propusna i sve što nanesemo na kožu će se apsorbirati, ući u naš krvotok te dospjeti do svih organ. Iz tog razloga, važno obratiti pažnju na tvari kojima smo izloženi kroz kozmetičke proizvode, odjeću, sredstva za pranje i čišćenje te prehrambene proizvode.

 

 

Mnoge, pa čak bi se usudila i reći, skoro sve današnje bolesti su posljedica našeg načina života i naših svakodnevnih odabira.

Sve u prirodi funkcionira na način uspostavljanja ravnoteže „homeostaze“. Kad je ta ravnoteža narušena, dolazi do razvitka bolesti. Upravo uspostavljanje te ravnoteže predstavlja najveći problem današnjeg društva. Kiwi go crazy je u službi uspostavljanja narušene ravnoteže, kako bi pojedinac ostvario svoj najveći potencijal i postao najbolja verzija sebe na svim poljima svog postojanja.

Prilikom rada sa klijentima sam shvatila da samo korištenje prirodnih proizvoda, bez promjene prehrane te načina života, ne donosi zadovoljavajuće i dugotrajne rezultate. 

Postalo mi je sad sasvim jasno da čarobna krema, čarobna tableta i magični štapić koji će izbrisati sve naše probleme ne postoji. Ključ je u svakom od nas. Ovim saznanjem sam krenula individualno raditi sa klijentima. Svatko od nas ima moć i potencijal izliječiti sebe, postati najbolja verzija sebe i kreirati život o kakvom mašta. Mojim klijentima sam samo vodič na tom putu. Svojim primjerom pokazujem kako krenuti, kako se snaći, kako prilagoditi sebi i svojim životnim navikama, zdrave i prirodne preparate. Kako promijeniti svoj život i živjeti u skladu sa tijelom, umom i dušom. 

Na ovim stranicama ću sa Vama dijeliti sve ono što sam naučila, što prakticiram svakodnevno i recepte, kako za izradu prirodne kozmetike, tako i hrane. Nadam se da ćete pronaći nešto korisno za sebe.

Budite zdravi, sretni i ispunjeni.